Lid worden?

Tonego ’65 is aangesloten bij de NBB, Rayon Oost van de Nederlandse Basketbal Bond, rayonkantoor te Velp. De bond regelt de basketbal competitie op:

  • Landelijk niveau (eredivisie, promotiedivisie en 1e divisie)
  • Rayon niveau
  • Afdelingsniveau

Tonego ’65 speelt zowel op rayon- als afdelingsniveau omvattend Overijssel, Gelderland, Flevoland en Zuid-Drente. De teams die door niveau of leeftijd nog niet in het rayon uit mogen komen spelen in de afdelingsklassen.

In welke leeftijdsgroep een persoon valt, hangt af van haar/zijn leeftijd.

Indeling leeftijden

De klasse waarin een speler wordt ingedeeld is afhankelijk van het geboortejaar. Peildatum is altijd 1 januari. Bijvoorbeeld een speler in de U14 klasse mag dus in de klasse spelen tot en met het seizoen waarin hij/zij 14 wordt.

Lid worden?

De ledenadministratie (penningmeester) is namens het secretariaat verantwoordelijk voor aan- en afmelding van leden en bestuursmutaties bij de Nederlandse Basketbal Bond, rayon oost te Arnhem.

Aanmelden?

Hiertoe is een aanmeldingsformulier beschikbaar, waarop naast een pasfoto de volgende gegevens vermeld moeten worden:

  • Naam, voornaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer
  • Vorige basketbalvereniging (indien van toepassing) i.v.m schuldvrijverklaring
  • Daarnaast dient men op te geven of ouders/verzorgers van jeugdleden bereid zijn te rijden bij uitwedstrijden.

Aanmelden is het gehele seizoen mogelijk zowel voor competitie- als recreatiespelers. Voor spelers/speelsters in de topsportliga geldt een bijzondere regeling.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via onze webmasters via webmaster@tonego65.com. Zij sturen uw bericht dan graag door naar de desbetreffende persoon/personen.

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Tonego ’65 meldt je dan aan voor de Tonego mailing.