Lid worden?

Tonego ’65 is aangesloten bij de NBB, Rayon Oost van de Nederlandse Basketbal Bond, rayonkantoor te Velp. De bond regelt de basketbal competitie op:

  • Landelijk niveau (eredivisie, promotiedivisie en 1e divisie)
  • Rayon niveau
  • Afdelingsniveau

Tonego ’65 speelt zowel op rayon- als afdelingsniveau omvattend Overijssel, Gelderland, Flevoland en Zuid-Drente. De teams die door niveau of leeftijd nog niet in het rayon uit mogen komen spelen in de afdelingsklassen.

In welke leeftijdsgroep een persoon valt, hangt af van haar/zijn leeftijd.

Indeling leeftijden

De klasse waarin een speler wordt ingedeeld is afhankelijk van het geboortejaar. Peildatum is altijd 1 januari. Bijvoorbeeld een speler in de U14 klasse mag dus in de klasse spelen tot en met het seizoen waarin hij/zij 14 wordt.

Aanmelden?

Hiertoe is een aanmeldingsformulier beschikbaar, waarop naast een pasfoto de volgende gegevens vermeld moeten worden:

  • Naam, voornaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer
  • Vorige basketbalvereniging (indien van toepassing) i.v.m schuldvrijverklaring
  • Daarnaast dient men op te geven of ouders/verzorgers van jeugdleden bereid zijn te rijden bij uitwedstrijden.

Aanmelden is het gehele seizoen mogelijk zowel voor competitie- als recreatiespelers. Voor spelers/speelsters in de topsportliga geldt een bijzondere regeling.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via de ledenadministratie (ledenadministratie@tonego65.com).

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Tonego ’65 meldt je dan aan voor de Tonego mailing.

Afmelden?

De ledenadministratie is namens het secretariaat verantwoordelijk voor aan- en afmelding van leden en bestuursmutaties bij de Nederlandse Basketbal Bond, rayon oost te Arnhem. Wil je je afmelden? Mail dan ledenadministratie@tonego65.com