Nieuwsflits september 2017

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nieuwsflits

Het seizoen 2017-2018 is nu echt van start gegaan! Hier een paar nieuwtjes op een rij;

– Heel wat basketballen waren aan vervanging toe. Er zijn daarom 35 nieuwe basketballen aangeschaft, verdeeld over alle teams. Onze fantastische sponsor KORMELINK heeft maarliefst 50% van de ballen voor ons gesponsord. We zijn er enorm blij mee, enorm bedankt!

– De enquête vanuit de werkgroep is uitgedeeld en inmiddels zijn alle formulieren weer opgehaald of ingeleverd. Wij willen iedereen bedanken voor het invullen! Er is nu een selectiecommissie bezig met de lijsten te inventariseren. We hopen dat we met z’n allen de taken kunnen verdelen onder het mom ‘vele handen maken licht werk’.

– 21 november is de volgende bijeenkomst voor alle leden en ouders van jeugdleden. Dan zal een voorstel worden gedaan voor wijzigingen binnen de club n.a.v. de voorkeurslijsten. Uitnodiging en agenda volgen nog, maar noteer deze datum vast in uw agenda!

– We zijn dit seizoen gestart met 5 competitie-spelende teams.
Het MIX U14 team is voortgevloeid uit de inlooptraining en heeft op 15 september hun eerste officiële wedstrijd gespeeld. Helaas geen winst, maar het enthousiasme spatte ervan af; goed gedaan jongens en meiden, ga zo door!

Het MIX U16 team heeft op 22 september een vliegende start gemaakt door met ruime cijfers te winnen van Kikkers. Gefeliciteerd jongens!
En ook ons andere jeugdteam, de MU20 zijn het seizoen goed begonnen door winst op Twente Buzzards.

Vrouwen 1 heeft inmiddels al 2 wedstrijden mogen spelen en beide gewonnen. We zijn enorm trots om te zien dat er zelfs meiden van U20 dit team af en toe versterken.

Ons vertrouwde Heren 1 team mocht nog wat langer voorbereiden op het seizoen; zij komen op vrijdag 29 september voor het eerst in actie.

Tevens zijn we begonnen met een heren- en dames recreanten team. Graag zouden we nog wat meer aanmeldingen hiervoor zien, dus… ook lekker basketballen in een ongedwongen sfeer? Meld je aan voor het recreanten team. Trainingstijden zijn te vinden op onze site.

Al met al een goed begin van het seizoen!

– De NBB maakt vanaf dit seizoen gebruik van Sportlink. Er wordt dan gebruik gemaakt van een digitaal wedstrijdformulier en er kan via de app (basketball.nl) naar alle competities gekeken worden. Ook Tonego ’65 gaat natuurlijk mee in dit digitale tijdperk en hebben daarvoor 3 tablets aangeschaft die tijdens het tafelen en fluiten het wedstrijdformulier moeten vervangen. We hopen op korte termijn alle wedstrijden digitaal te kunnen invoeren en verwerken. Tot januari mag er echter ook gebruik worden gemaakt van het papieren formulier. Als gevolg van de invoering kan het zijn dat sommige uitslagen (nog) niet of later dan normaal online te zien zijn.

– Binnenkort worden er weer teamfoto’s gemaakt. Onze vakfotograaf Erik de Just zal dit op zich nemen. Er wordt met de teams zelf gecommuniceerd wanneer deze gemaakt worden. Hopelijk kan elk teamlid aanwezig zijn, zodat we de voltallige selecties op de foto hebben!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]